Jelenlegi hely

  Abádszalók szabadvizü strand

  Abádszalók mint a Tisza-tó egyik legnagyobb és turisztikai szempontból legjelentősebb települése igazi turistaparadicsom. A tó és a természet közelsége adja meg az idelátogatóknak a pihenés és a gondtalan kikapcsolódás örömét.
  Az "Abádszalóki Nyár” rendezvénysorozat kulturális, képzőművészeti, és sportprogramjaival már évek óta a helyi lakosság és az idelátogató turisták szabadidejének tartalmas eltöltését szolgálja. Számos vállalkozás, étterem, büfé, vendégfogadó egység, kemping és csónakkikötő biztosítja a vendégek színvonalas ellátását. A fürdőzés, a kerékpártúrák, és egyéb programok mellett a tó szigetekkel tarkított területén csónakkirándulások, hajókirándulások, vezetett vízitúrák során szerezhetnek új élményeket a vízi kalandra vágyók.
  A kiépített strandon minden megtalálható: óriáscsúszda, vízisportszer kölcsönzők, kijelölt jet-ski pályák, hiszen a motoros vízijárművek használata is megengedett. A tó közelében hárommedencés melegített vizű strandfürdő hátsugármasszázs, testmasszázs szolgáltatásokkal áll az idelátogatók rendelkezésére.

  Nyitva: június 1-től szeptember 20-ig
  08.00 - 18.00-ig

  Strand információk:
  Strand nyitva tartás: 09-19 óráig
  -kereskedelmi és vendéglátói egységek nyitvatartása 09-03 óráig

  Strand belépők árai:
  - felnőtt napi jegy: 600 Ft/fő
  - kedvezményes napi jegy (nyugdíjas és diák): 500 Ft/fő
  - délutáni jegy (13-19 óra között): 400 Ft/fő
  - heti bérlet (7 napos): 2.500 Ft/fő
  - abádszalóki szezon bérlet (abádszalóki állandó lakosok részére): 500 Ft/fő/szezon
   

  terkep: 


  Szabadvizű Strand nagyobb térképen való megjelenítése

  kepek: 
  Abádszalók strand 1
  Abádszalók csúszda
  Abádszalók strand 2
  Abádszalók csúszda 2