Jelenlegi hely

  Dombóvár - Gunaras Fürdő

  Dél-Dunántúl közepén Baranya, Somogy, Tolna megye találkozásában egy órai autóútra a Balatontól és két órára Budapesttõl, Dombóvár mellett tör fel 750 m mélységbõl az ásványi anyagokban gazdag alkáli hidrogén karbonátos gyógyforrás (55 oC), mely jelentõs fluorid-tartalommal rendelkezik.

  A fürdő két nagyobb egységre osztható: az egyik a szezonálisan üzemelő strandfürdő, a másik az egész évben üzemelő fedett gyógyfürdő és a hozzá kapcsolódó gyógyászati részleg. A fedett fürdőben kapnak helyet wellness szolgáltatásaink is.

  A fürdő egy 8 hektáros parkban található. A szezonálisan üzemelő strandfürdőn minden korosztály megtalálja a számára megfelelő szórakozást: két gyógyvizes ülőmedence, egy gyermek kalandmedence, strandmedence, úszómedence, három élménymedence, trambulinmedence, csúszda fogadómedence, valamint hatpályás csúszdapark várja a látogatókat. Akinek sportolni támad kedve rendelkezésre áll két homokkal borított strandröplabda pálya, egy strandfoci pálya, kosárpalánk, ping-pong asztal és lábtenisz pálya.
  A fürdőben található 1 hektáros tó partján árnyas pihenőhelyek szolgálják a vendégek kényelmét.
  A strandfürdőn váltókabinos öltöző áll térítésmentesen a vendégek rendelkezésére. Az ötöző közvetlenül a strandfürdő főbejáratánál található. A fürdő saját, zárt parkolóval rendelkezik, melyen keresztül a strandfürdő főbejárata közvetlenül elérhető.

  A fedett gyógyfürdő egész évben várja a gyógyulni, frissülni, pihenni vágyókat. Az itt található medencék: egy gyógyvizes levezető úszó, két gyógyvizes ülőmedence, szauna úszómedence, szauna mártózó medence, tornamedence és súlyfürdőmedence, valamint a szabadtéren lévő, de a fürdőhöz közvetlenül kapcsolódó két élménymedence.
  Wellness szolgáltatásaink igazi testi-lelki felüdülést okoznak. A fény-, illat- és zeneterápiás finn szauna és infraszauna mellett megtalálható a gőzkabin, a szabadtéri finn szaunaház, a jacuzzi, a szolárium, valamint a különböző légzőszervi- és bőrbetegségekre is jótékony hatással bíró sóterápia is. Egyedülálló Feng Shui testkezelések, méregtelenítő, stresszoldó programokkal. A hagyományos svéd masszázs mellett illóolajos testmasszázs, mézes testmasszázs, csokis testmasszázs, valamint cellulit masszázs is várja a látogatókat.
  A fedett fürdő előcsarnokában található a recepció, a rheumatológiai szakrendelés, valamint egy kényelmes pihenőtér. Rheumatológiai szakrendelés munkanapokon 8.00 - 14.00 h között. Előzetes bejelentkezés, beutaló nem szükséges. Amennyiben rendelkezik korábbi orvosi leletekkel, kérjük hozza őket magával, segítve ezzel fürdőnk orvosának munkáját.
  A kezelések ellenértékét a pénztárnál kell egyösszegben, a kezelés megkezdése előtt befizetni. A kezelésekre időpontot a diszpécsernél kell egyeztetni. A kezelések időpontját kérjük szíveskedjenek pontosan betartani! Kimaradt kezelés pótlására csak orvosi igazolás felmutatása, és újbóli időpont egyeztetést követően van lehetőség! A fel nem használt kezelések visszafizetése csak orvosilag indokolt esetben, orvosi igazolás és jegyzőkönyv felvétele mellett lehetséges.

  terkep: 

  Gunaras Gyógyfürdő és Idegenforgalmi ZRt. nagyobb térképen való megjelenítése

  kepek: 
  Dombóvár - Gunaras Fürdő
  Dombóvár - Gunaras Fürdő 1
  Dombóvár - Gunaras Fürdő 2
  Dombóvár - Gunaras Fürdő 3